Ростислав Фук

Щомісячний дохід - 8 мільйонів: двох жителів Тернопільщини затримали за організацію наркобізнесу (фото)

Підозрювані налагодили розгалужену мережу розповсюдження кокаїну на території Львівської області

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру чотирьом учасникам організованої злочинної групи за фактами незаконного зберігання, перевезення та збуту наркотичних засобів. Про це повідомили у відділ інформаційної політики прокуратури.

За даними слідства, двоє мешканців Тернопільщини налагодили розгалужену мережу розповсюдження кокаїну на території Львівської області.

Вони привозили наркотики до Львівської області, де передавали співорганізатору, який відповідав за збут. За фасування та безпосередньо збут відповідали два місцеві мешканці. За товар встановили фіксовану ціну - 100 доларів США за один грам. За попередніми оцінками, така діяльність приносила їм щомісяця орієнтовно 8 млн грн.

Під час проведення низки одночасних санкціонованих обшуків за адресами їх проживання правоохоронці вилучили наркотики, мобільні телефони, банківські картки, готівку та інші речові докази. Вартість вилучених наркотичних засобів на «чорному ринку» становить понад 1 млн грн.

Чотирьох учасників організованої злочинної групи затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм інкримінують частину 3 статті 307 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають, встановлюються інші причетні особи.

Читайте також: Тернополянина вже втретє затримують за організацію наркобізнесу

Фото Львівської обласної прокуратури

Вибір читачів за тиждень

Відео