Віра Олександрович

Прем’єри і хіти: Тернопіль - друге місто, де «Антитіла» запалили «Сонце» (фото, відео)

Тернопіль1

«Спини прямо! Наші судді - не вони. Хто був правий - стане видно навесні…», Припини на своє тіло приміряти чужі рами, То лише твоя картина, і ніде немає копій…», «Стисни кулак, камікадзе-одинак, Це останнє твоє сонце!»

Тернопіль3
Тернопіль3

Ці та інші слова нових пісень гурту «Антитіла» були здатні 15 лютого розігріти не лише тернопільську публіку у холодному залі ПК «Березіль». Не дивно, що вони чіпляють за душу кожного справжнього українця.

[embed]https://youtu.be/WBzsNBKwKvE[/embed]

Тополя2
Тополя2

Нагадаю, «Антитіла» вирушили у масштабний всеукраїнський тур лише 14 лютого. Перший концерт відбувся у Львові. Тернопіль приймав музикантів другим. І це було дуже душевно і драйвово. Гурт репрезентував нову програму і сучасне світлове шоу. Окрім оновленого репертуару, слухачі почули улюблені треки із минулих альбомів.

[embed]https://youtu.be/wfE4dToy76o[/embed]

Тернопіль2
Тернопіль2

Треба віддати належне солісту гурту Тарасу Тополі. Він чудово знаходив спільну мову із численною «різношерстою» публікою у залі, а вільних місць фактично не було. Причому легко підбирав потрібні слова, аби змінити атмосферу довкола сцени.

[embed]https://youtu.be/5sgR2KkeEhA[/embed]

Тополя
Тополя

Про волонтерську діяльність музикантів усім відомо. Тому пісня «Не сумуй» із проекту Пісні Війни, авторства військового Олександра Рожка звучала максимально чесно: «Коли закінчиться війна... Ми пригадаєм. як горів Майдан... Кров наших побратимів на щитах…". Звісно, всидіти на стільці під такі слова було неможливо… Не дивно, що і під час виконання відомої пісні-«римейку» тернополяни теж піднялися зі своїх місць. Слова Андрія Кузьменка – назавжди залишаться актуальними: «Наш океан знає більше, ніж ми – Секрети всі у нього на дні, А ми ходим зверху, великі й малі – Люди як кораблі…»

[embed]https://youtu.be/WOBnVf6AfZE[/embed]

Тур «Сонце» завершиться у Києві 25 травня. Як часто промовляв зі сцени Тарас Тополя – «ловіть» його 38 міст, у яких незабаром відбудуться такі ж концерти. Повірте тернополянам: цей виступ вартий грошей, які треба заплатити за квиток…

Фото і відео автора, а також зі сторінки гурту у «Фейсбук»

Вибір читачів за тиждень

Відео