Ростислав Фук

Прогулянки на теплоходах Тернопільським ставом подорожчали

У дощову та штормову погоду теплоходи не працюватимуть

Із 1 травня змінився тариф на водні прогулянки Тернопільським ставом на теплоходах «Ян - Амор Тарновський», «Капітан Парій» та «Сигма». Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

Подорож  на теплоходах «Ян-Амор Тарновський» і «Капітан Парій» триває 30 хвилин (повне коло по Тернопільському ставу), вартість поїздки  - 75 грн. Для дітей віком від 6 до 12 років - 30 грн, для дітей віком до 6 років - проїзд безкоштовний.  

40 грн - в одну сторону від центру до «Дального пляжу». Якщо пасажир бажає зійти з теплохода на причалі «Дальній пляж», необхідно завчасно сповістити матросів.

Круїз на теплоході «Сигма» триває 45 хвилин. Вартість поїздки  складає 100 грн. Подорож проходить із заходом на «Водну арену Тернопіль» без зупинок.

Здійснити водну прогулянку на теплоходах можна з понеділка до п’ятниці з 14:00 до 21:00, у вихідні та святкові дні - з 11:00 до 22:00. У дощову та штормову погоду теплоходи не працюватимуть.

Нагадаємо, минулого року вартість повного кола по Тернопільському ставу на теплоходах «Ян-Амор Тарновський» і «Капітан Парій» становила 50 грн, на «Сигмі» – 75 грн.

Фото Антона Марчевського

Вибір читачів за тиждень

Відео