Оксана Бучко

Прокурор Тернопільщини пояснив, чому в його декларації здешевів Range Rover і пропала земельна ділянка разом з квартирою

unnamed

Здешевілий Land Rover Range Rover, невказана земельна ділянка та незареєстрована квартира - ці неточності у своїй декларації пояснив прокурор Тернопільщині під час брифінгу 8 вересня. Аналіз декларації зробило видання "Наші гроші".

Згідно з декларацією  прокурор придбав вживаний  Range Rover 2011 року всього за 148 тис. грн. За інформацією видання «Наші гроші» на ринку вартість вживаного Land Rover Range Rover 2011 року коливається від 900 тис. грн до 1,4 млн грн.

- Я придбав авто в пошкодженому стані, - пояснив прокурор. - Я його поновлював. Тому така ціна. Більше того, є ринкові стосунки.

Згідно з даними декларації В'ячеслава Перча за 2015 рік, на нову посаду прокурор прийшов із 0,12 га землі та квартирою на 50 кв м. Даних про цю квартиру в реєстрі нерухомості немає.

Прокурор пояснює, квартиру, яку подарували ще у 2006 році, занесли в реєстр Мін'юсту, який працював до минулого року. А на сьогодні дані просто ще не перенесли.

Також не задекларований прокурором земельний наділ площею 0,1 га, який зареєстрований на його дружину.

- Що я не вказав?, - говорить В'ячеслав Перч . - В декларації є юридична адреса, за якою розташований цілісний майновий комплекс. Там будинок і та земля, про яку йде мова. Окремо цю ділянку вказувати немає сенсу.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео