Ремонтні роботи на дорогах Тернопільщини тривають

23 1

Дорожники продовжують відновлювати автошляхи краю. Так, сьогодні на замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області підрядні організації виконують роботи на дорогах державного та місцевого значення.

На автошляху Тернопіль – Скалат – Жванець ліквідовують 770 м2 ямковості струменевим методом (ділянки Гусятин – Скалат та Борщів – Мельниця Подільська). Використовуючи гарячий асфальтобетон шляховики усувають 1500 м2 ямковості на дорозі Порохова – Космирин.

На умовах співфінансування триває ямковий ремонт автошляхів Вербовець – Ланівці, Підволочиськ – Скалат, Мшанець – Говилів та Підволочиськ – Зарубинці.

На обході Тернополя дорожники продовжують боротьбу з напливами та пучинами, ліквідовують ямковість та проводять земляні роботи.

Поточний середній ремонт триває на національній трасі Львів – Тернопіль. Працює установка РЕКС за допомогою якої відбувається регенерація дорожнього покриття. Дорожні бригади наразі зосереджені на ділянці  Покропивна - Озерна.

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області просить водіїв з розумінням поставитись до тимчасових незручностей спричинених ремонтними роботами. А також бути уважними та дотримуватись безпечної швидкості руху на ділянках ремонту.

Вибір читачів за тиждень

Відео