Резиденцію Святого Миколая у Лановецькому районі відвідало чимало гостей (фото)

1

Охочі відвідати резиденцію могли зробити це протягом чотирьох днів на території Лановецької комунальної установи «Оздоровчий табір «Лісова казка».

Відтак, протягом цього часу у Святого Миколая побували понад тисячу дітей різного віку із Лановеччини, Шумщини, Збаражчини, з міста Тернополя, а ще з Хмельниччини та інших регіонів, пише Лановецька районна державна адміністрація.

Із них 30 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, ще тих, що проживають в родинах, які перебувають в складних життєвих обставинах, а ще тих, що з особливими потребами супроводжували до Резиденції працівники служби у справах дітей Лановецької райдержадміністрації.

4
4

Три дні поспіль приїжджали до Миколая організовані групи школярів - разом 225 учнів, а ще були 16 діток учасників АТО/ООС у супроводі працівників ЦСССДМ. З Борсуківської об’єднаної територіальної громади приїхали 170 дітей. Щодня після 16.00 год до Миколая з’їжджались діти з родичами та Святий Миколай приймав лише діток - їх було 824.

2
2

- Можливість доторкнутись до чарівної бороди, розказати свої таємниці самому Миколаю, отримати з його рук невеличкий подаруночок примушували світитись малі оченята і навіть уже великі, підліткові, очі - до всіх Святий Миколай знайшов підхід. Діти раділи, фотографувались біля фотозони та оленів, запряжених у справжні сани, водили хороводи навколо ялинки, танцювали, співали, бігали і трішки бешкетували, а їхні батьки висловлювали щиру вдячність організаторам свята, яких було чимало, - зауважують у дописі.

Працівники поліції стежили за громадським порядком, а медики - чергували, щоб вчасно прийти на допомогу в потрібну хвилину.

3
3

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео