Секрети успіху тернопільських бізнесвумен: Альона Буслович

unnamed-21

Сьогодні, 22 вересня, у всьому світі відзначають День бізнесвумен. Тернопіль - хоч і найменший обласний центр, але жінок, які досягли успіху у бізнесі, тут вистачає.

Однією із них є Альона Буслович, генеральний директор товариства «Радіо ТОН». Керівником медіа ця жінка стала коли їй було всього 23 роки.

- За спеціальністю я - економіст, тож, коли потрапила на роботу у «Радіо ТОН», спершу працювала фінансовим консультантом. Однак для мене були цікавими і творчі, і технічні процеси. Тому я їх постійно вивчала, а відтак – вдосконалювалася. Це дарувало мені величезне задоволення. Як на мене, 50 відсотків успіху - коли робота приносить не тільки фінанси, а й дає втіху і сприяє самовдосконаленню. Далі – справа лише у тобі, у тому, чи вмієш ти ставити перед собою правильні, конкретні цілі. Так, ще студенткою, прийшовши на роботу, я дійсно хотіла досягнути успіху. Однак я не просто сиділа і мріяла, а відразу спланувала усі етапи досягнення своєї мрії. І так - крок за кроком - я врешті досягнула бажаного. Втім, і це – ще не все. Лише ставши керівником, розумієш: скільки потрібно докладати зусиль, аби радіо залишалося популярним, а колектив задоволеним. Тож ще є над чим працювати і чого прагнути надалі, - розповідає Альона Буслович.

Як «Терен» уже повідомляв раніше «Радіо ТОН» нещодавно відзначив 20-літній ювілей. Тож ми відаємо Альону Петрівну із таким досягненням,  бажаємо і надалі працювати у тому ж дусі.

Вибір читачів за тиждень

Відео