Оксана Бучко

Секрети успіху тернопільських бізнесвумен: Наталія Бабич

unnamed-9

Тернопілля має достатньо представниць прекрасної статі, які досягли успіху в бізнесі.

У цей символічний день  перукар та стиліст Наталія Бабич відкриває свій салон краси. Передували такій події численні роботи, навчання, вдосконалення та продовження діяльності.

- Усе починається з подяки Богу, після чого приходить впевненість у діях і любов до інших людей,  - говорить Наталія Бабич. – Я ще з дитинства створювала собі цікаві образи та підбирала стиль в одязі. А потім вирішила спробувати допомогти із цим іншим людям. Спершу це виходило не зовсім професійно. Але Бог послав мені потрібних людей, які порекомендували навчання для підвищення кваліфікації. Я не боялась і проявила ініціативу перед керівництвом салону, в якому працювала. І мене відправили на навчання у Житомир. Це стало справжнім благословінням. Я познайомилась із професійними перукарями, які вміло передали свій досвід. Після навчань уже виробила свої оригінальні елементи робіт. Згодом ризикнула спробувати себе ще й у візажі. Першим моїм клієнтом була журналістка, яка через 15 років брала в мене інтерв’ю про особливості візажу. Тоді вона і не підозрювала, що є першою моєю клієнткою.

unnamed-8
unnamed-8

Не завжди роботи вдавались ідеальними, зізнається Наталія Бабич. Вона переконана, що успіх включає вміння виправити невдачу і продовжує постійно вдосконалюватися.

unnamed-7
unnamed-7

- Ми сьогодні відкриваємо салон, де будуть надавати послуги, а також навчати фахівців це робити, - додає Наталія. – У мене є команда, яка зростає у розвитку своїх талантів. Проте, не завжди я була задоволена кожною своєю роботою. Були моменти, коли щось ішло не так. Головне – не втратити під час невдач прагнення робити для людей щось корисне і розвивати свою справу. 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео