Оксана Бучко

Секрети успіху тернопільських бізнесвумен: Діана Гурик

zmyj3gqazno

Сьогодні, 22 вересня, у всьому світі відзначають День бізнесвумен. Тернопіль – хоч і найменший обласний центр, але жінок, які досягли успіху у бізнесі, тут вистачає.

Такою бізнес-леді є 21-річна Діана Гурик, яка ще рік тому заснувала глянцевий журнал «JUST ONE». За її словами, почалось усе із розуміння, що Бог заклав в кожному особливий талант. А до реалізації дитячої мрії привели маленькі цілі, які виконувались з вірою.

- Любов до краси та моди у мене була з дитинства, - розповідає Діана Гурик. - Вже з початкових класів я з нетерпінням очікувала на будь-яке свято, адже в цей день батьки дозволяли нафарбувати нігті, губи.У сім'ї ставились до таких бажань несерйозно. Насправді ж це був порив моєї душі. 

j_g-iqhgi6k
j_g-iqhgi6k

Діяльність у відповідності до мрії розпочалась із бажання допомогти знайомому фотографу організувати виставку.

- Я ще була тоді школяркою, - продовжує Діана. - Лежачи в ліжку перед сном, я мріяла, а прокидаючись зранку - знову роздумувала над тим, як реалізувати виставку для знайомого. Це було непоборне бажання діяти. Переїзд в Тернопіль, початок студентського життя, знайомство з людьми з неординарним мисленням - усе це сформувало у моїй свідомості чітке розуміння: Бог заклав у мені, як і в кожному з нас, особливий талант, щось таке, що відрізняє нас від інших. Реалізація маленької цілі привела до більшої – випуску власного журналу. Кожного дня ми з командою працюємо, щоб глянцеве видання стало джерелом корисної інформації та натхнення для тернополян.

ulpurygi4ns
ulpurygi4ns

Вибір читачів за тиждень

Відео