Олеся Поліщук

Серед суддів шукають бажаючих попрацювати в одному з судів Тернопільщини

1104102_slider

Вища рада правосуддя продовжила строк надання суддями згоди на відрядження до Козівського районного суду Тернопільської області до 27 серпня 2021 року.

- Вища рада правосуддя рішенням від 3 серпня 2021 року, оголосила про початок процедури відрядження суддів до Козівського районного суду (1 судді) – повідомили у пресслужбі ВРП. - Десятиденний строк подання документів закінчився 13 серпня 2021 року. Протягом зазначеного строку жоден суддя не надав згоди на відрядження.

Задля врегулювання навантаження та забезпечення належних умов доступу до правосуддя у Козівському районному суді, Вища рада правосуддя вирішила, що строк надання суддями згоди на відрядження до цих судів слід продовжити.

Судді, які виявили бажання бути відрядженими до вказаного суду, повинні до 27 серпня 2021 року подати до Вищої ради правосуддя свої документи. Документи для відрядження можуть бути подані суддею особисто до Вищої ради правосуддя за адресою: м. Київ, вул. Студентська, 12-А. За інформацією Вищої ради правосуддя, станом на 1 червня 2021 року у суді фактично перебуває на посаді та здійснює правосуддя Гриновець Оксана Богданівна. Її повноваження припиняються 29 вересня 2021 року. Крім того, рішенням Вищої ради правосуддя від 8 грудня 2020 року суддя Здолбунівського районного суду Рівненської області Чорний Ігор Анатолійович відряджений до Козівського районного суду для здійснення правосуддя строком на один рік. Строк відрядження спливає 24 вересня 2021 року. Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео