Сервіс ZEN.COM: доступні та безпечні грошові перекази в Україну

Новини компаній

Надсилати гроші в Україну з-за кордону з кожним днем стає все простіше. З липня 2023 року українцям доступні послуги європейського сервісу ZEN.COM. В цій статті ви дізнаєтеся більше про особливості фінтех-проєкту та вигідні перекази коштів в Україну.

Як працює сервіс ZEN.COM

Користуватися новим для українців сервісом дуже зручно. Для цього навіть не потрібно бути власником рахунку чи карти ZEN Mastercard® — достатньо мати доступ до особового рахунку чи картки будь-якого українського банку та завантажити на свій гаджет спеціальний мобільний застосунок.

Проте користувачі додатку, які є власниками карток ZEN Mastercard®, мають перевагу — можливість швидко відкрити мультивалютний рахунок, що підтримує більш як 29 світових валют. Відвідувати банк і збирати безліч документів не доведеться — слід просто завантажити застосунок та зареєструватися. Рахунок у мультивалюті відкриється миттєво — отримувати кошти з будь-якої країни світу можна відразу ж після реєстрації!

Щоб забрати гроші в Україні, можна скористатися одним зі способів:

  • ZEN Buddies;
  • PrivatMoney;
  • SWIFT;
  • SEPA.

Щоб зробити вибір, корисно буде дізнатися трохи більше про кожен із них.

ZEN Buddies

Це власна система переказів проєкту, використання якої можливе лише тоді, коли відправник та одержувач є користувачами мобільного застосунку ZEN.COM. Щоб переказати кошти, потрібно лише дізнатися номер телефону одержувача та вказати суму відправлення. Усе відбувається моментально та безкоштовно — жодних комісій за переведення коштів сплачувати непотрібно.

Система PrivatMoney

Один із найпопулярніших способів отримати гроші, що пропонує лідер українського ринку банківських послуг — ПриватБанк. Завдяки плідній співпраці відомої фінансової установи з проєктом ZEN.COM, комісія за відправлення грошей до 18.11.2023 складає 0%, тож зайвих коштів витрачати не доведеться.

Отримати гроші українці можуть у трьох валютах на вибір, це:

  • гривні;
  • євро;
  • долари США.

Спеціалісти проєкту анонсують, що невдовзі перелік поповниться ще й польськими злотими. Грошові перекази PrivatMoney через ZEN.COM — це дуже просто, швидко та вигідно!

Перекази SWIFT

Досить популярна система переказів, якою вже із задоволенням користуються багато українців. Її особливість полягає в тому, що комісію за відправлення грошей можна покласти на одержувача або порівну розділити між одержувачем і відправником. У першому випадку потрібно скористатися SWIFT OUR, а в другому — SWIFT SHA.

Система переказів SEPA

Система створена для розрахунків виключно в європейській економічній зоні та не підтримується деякими українськими банківськими установами. Розрахунки можна проводити лише в євро.

Більше інформації про вигідні перекази коштів з-за кордону та переваги мультивалютного рахунку можна дізнатися на сайті проєкту zen.com.

Фото з відкритих джерел 

Вибір читачів за тиждень

Відео