Тамара Коблик

Ще одне підприємство переїхало на Тернопільщину

Загалом на Тернопільщину перемістили свої виробничі потужності вже 26 підприємств

На Тернопільщині ще одне релоковане підприємство перемістило свій бізнес на територію регіону. Про це повідомили в Управлінні держпраці.

В. о. начальника Управління Держпраці Ігор Хаварівський з робочим візитом відвідав столичне релоковане підприємство, яке відновлює роботу у сфері виробництва будівельних матеріалів на територію регіону. 

Під час зустрічі роботодавець дізнався про практичні аспекти застосування норм Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану», зокрема про:

  • укладення з новими працівниками строкових трудових договорів на період дії воєнного стану або на період заміщення тимчасово відсутнього працівника;
  • виконання працівниками роботи дистанційно;
  • порядку обліку робочого часу та надання часу для відпочинку працівникам;
  • з питань промислової безпеки та охорони праці.

Загалом посадові особи Управління Держпраці відвідали уже 22 із 26 підприємств, які перемістили свої виробничі потужності на територію області та, керівників яких було проінформовано про те, що консультації на всіх етапах релокації з питань, які належать до компетенції Управління Держпраці вони можуть отримати за допомогою зручних засобів комунікації:

Телефон гарячої лінії Управління Держпраці у Тернопільській області – +38068 134 15 32 (вартість згідно з тарифами вашого оператора);

електронна пошта: pratsya_dp_ter@ukr.net

форма для отримання роз’яснень: https://forms.gle/TrKMs2WniYdBFD988

Telegram-канал: https://t.me/ternopildsp.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео