Анастасія Кисіль

Вже 47 підприємств виявили бажання працювати на Тернопільщині (відео)

11 підприємств уже визначилися з локаціями та перевозять свої виробничі потужності

У Тернопільській області планують розміститися 47 підприємств. Тернопільська військова облдержадміністрація повідомляє, що активно веде з ними перемовини та пропонує локації, на базі яких виробництва можуть працювати. 

11 підприємств вже визначилися з місцями та перевозять свої виробничі потужності. Одне з них - ТОВ ПП «Екопрінт» із Запоріжжя. Виконавчий директор підприємства Марія Попова каже, вони прийняли рішення частково переміститися на Тернопільщину та запустити тут виробництво, щоб економіка країни працювала.

Розуміємо, що в Запоріжжі ми не можемо наразі  виробляти продукцію в тих об’ємах, які потрібні сьогодні для України. Ми соціально відповідальне підприємство, в нас багато працівників і ми повинні платити податки. Тому ми запускаємося тут і вже завтра будемо видавати продукцію, - каже  Марія Попова.

Наразі на підприємстві працюють 5 працівників - це ті люди, яким вдалося виїхати із Запоріжжя з-під обстрілів разом із сім’ями. Серед них менеджери та працівники виробництва. Надалі планують брати на роботу місцевих мешканців та внутрішньо переміщених осіб.

Фото, відео Тернопільської військової облдержадміністрації

Вибір читачів за тиждень

Відео