Дарія Шевченко

Щоденно моляться за мир та воїнів: на Тернопільщині діє християнський табір для дітей (фото)

Об’єднання жінок Тернопільщини, яке сформувалося на базі Координаційного штабу підтримки оборони України, вручило учасникам солодкі гостинці

У селах Кам'янки та Хмелиська Підволочиської громади при місцевих храмах організували християнський табір «З Богом у серці». Ініціатор зустрічі молоді - парох, отець-капелан Андрій Курило. Учасники табору щоденно разом моляться за мир і за наших воїнів, беруть участь у квестах, перетягуванні каната та інших конкурсах, творчих завданнях, водночас знаходять нових друзів, весело і цікаво проводять час.

Об'єднання жінок Тернопільщини, яке сформувалося на базі Координаційний штаб підтримки оборони України, долучилося до заходу - вручило учасникам солодкі гостинці. Дітей і молодь привітала наша волонтерка Уляна Хом'як, йдеться на сторінці штабу.

Дуже добре, що отець Андрій організував табір, дбає про молодь, адже вона нині, як ніколи, потребує живого спілкування, справжніх емоцій. У попередні роки всі були ізольовані через карантин, цьогоріч - через війну, але в час канікул необхідно хоч трохи надолужити, - каже Уляна Хом'як. - На християнський табір прийшло багато дітей! Від імені нашого жіноцтва я мала можливість привітати молодь і передати їм солодкі гостинці. В час війни діти переживають стрес, потребують підтримки та уваги дорослих. Всі ми розуміємо, що можливість проводити такі заходи в тилу маємо завдяки нашим воїнам, за що ми всі їм безмежно вдячні. Ну і в свою чергу ми всіляко підтримуємо захисників як від об'єднання жінок Тернопільщини, так, зокрема, й від сіл Підволочиської громади.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео