Дарія Шевченко

Ще одну дорогу в Підгаєцькій громаді відремонтували (фотофакт)

202800679_330086695390954_2644647257569937214_n

У селі Червень на Підгаєччині відремонтували дорогу протяжністю понад 2 км. Кошти на поточний ремонт дороги виділили з бюджету громади. Там грейдером вирівняли ґрунтову дорогу та застелили камінням. Відстоював дане питання депутат Підгаєцької міської ради від політсили «За майбутнє» Петро Заставецький.

- До мене звернулися мешканці села Червень зі скаргою на вкрай поганий стан дороги. Після дощу грунтовий шлях у селі перетворювався на багнюку - неможливо було ні пройти, ні проїхати. Цьогоріч навесні під час негоди діти кілька днів не могли добратися до школи в сусіднє село, - розповів Петро Заставецький («За майбутнє»).

Про необхідність ремонту даного відрізку депутат розповів керівництву громади, зареєстрував депутатське звернення. На сесії проголосували за ініціативу та виділили кошти на проведення робіт. 

- Я також звернувся у Службу автомобільних доріг в Тернопільській області з проханням відремонтувати міст у Підгайцях, нині там тривають роботи. Приємно, що депутати Тернопільської обласної ради від партії «За майбутнє» відстоюють питання капітального ремонту доріг. Перший заступник голови облради Володимир Болєщук особисто контролює ремонт дороги у селі Мужилів Підгаєцької громади. Сподіваємось, з часом усі села, навіть найвіддаленіші, дочекаються на асфальтовані дороги, - зазначив Петро Заставецький («За майбутнє»).

До слова, у бюджеті Підгаєцької громади закладено 5 млн гривень на обслуговування і поточний ремонт доріг у населених пунктах. 

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео