Що чекає тернополян на вихідних?

0

Драматична містерія «Тарас», виступ гурту «TVORCHI» та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

17 березня  на вас чекає:

У Тернопільському драматичному театрі ім. Т. Шевченка покажуть виставу «Наталка Полтавка». Початок о 19.00.  Квитки – у касі драмтеатру.

Молодий, проте, маловідомий дует TVORCHI, який зовсім недавно завоював серця багатьох меломанів, вже у цю суботу, 17 березня дасть концерт у Бункермузі, що за адресою бульвар Тараса Шевченка, 1. Резервуйте столики: 0982951466 (після 16:00). Вхід вільний.

У суботу, 17 березня, у кінотеатрі «Палац кіно» відбудеться премєра фільму «Постравматична рапсодія». Це - українська епічна драма, знята режисером Павлом Когутом, екранізація однойменної п'єси Дмитра Корчинського. Стрічка розповідає про бійця добровольчого батальйону Сашка, що, виживши після обстрілу під Іловайськом, пробирається до своїх - і зустрічає дорогою найнеочікуваніших супутників і ворогів. Квитки запитуйте у касі «Палацу кіно».

З метою реалізації дитячих мрій One Models School у м. Тернополі запрошує на кастинг, кінопроби у гумористичний дитячий кіножурнал «Байки» (сучасний український аналог «Єралашу»)  у Тернополі. Кастинг проводиться для дітей їх батьків та інших дорослих, крім того, можуть бути ролі і для бабусь з дідусями. Кастинги проводять щотижня. Місце проведення: One Model`s Kids School  (вул. Стецька, 7, Тернопіль). Довідки за тел. 068 570 92 41

У Тернополі триває конкурс малюнків. Намалюйте на листку А4 (вертикально або горизонтально) малюнок якою ви бачите патрульну поліцію Тернополя. Принесіть його до Тернопільської обласної бібліотеки для молоді. В кінці березня 2018 р  журі у складі Патрульної поліції Тернополя, бібліотекарів та читачів бібліотеки обере 10 переможців.

18 березня на вас чекає:

У Тернопільському драматичному театрі ім. Т. Шевченка покажуть виставу  «Тарас». Початок о 19.00. Квитки – у касі драмтеатру.

Шкільний театр УКУ «На Симонових стовпах» у співпраці з Комісією у справах Молоді Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії, запрошує молодь міста на прем'єру вистави «Великий льох». Початок –  о 16 годині в Українському домі «Перемога».

Подивитись казку-комедію «По щучому велінню» О. Тараховської запрошує Тернопільський драматичний театр , 18 березня. Початок - о 13.00. Квитки - 30 грн.

Вже цієї неділі, 18 березня громадська діячка та спортсменка Лілія Проць відновлює традиційну ранкову РУХАНКУ в парку Шевченка. Захід відбуватиметься щонеділі на острівку «Чайка». Початок о 10.00.

Ледве оговтавшись від попереднього стенд-апу, 18 березня у арт-барі Коза відбудеться наступний, 5 гумористий захід. Початок о 19.00. Всіх, хто хоче отримати потужний заряд позитиву резервація столиків за номером 0672081331. Вхід - 40 грн.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео