Що чекає тернополян на вихідних?

b9fe2985-b6b5-4393-9677-8c8dc7b8ca42

Вечірки, вистави, концерти та  культурні заходи ще ніхто не відміняв. Вам варто вийти за рамки домашнього комфорту та поринути у атмосферу розваг і веселощів. Зігрівайтесь!

 

До Вашої уваги події вихідного дня:

9 лютого

Вистава «Гормон кохання, або Тестостерон»

Коли: 19:00

Де: Тернопільський академічний обласний Український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка

Чи може відбутися весілля без нареченої? Звичайно! Достатньо сімох чоловіків, які розберуть жінок на «мікроелементи». Секс, гроші, брутальність, любов змішаються в один коктейль під назвою «тестостерон» і вибухнуть у шаленстві пристрасті в гормоні кохання. Квитки можна придбати у касі театру.

Концерт «Jazzforacat»

Коли: 19:00

Де: Кінотеатр «Палац кіно»

Jazzforacat було засновано у 2016 році у Вінниці. За час свого існування колектив побував з концертами майже в усіх великих містах України. Jazzforacat – це музика, яка спонукає почути свою душу. Це стенограма емоцій, почуттів і настроїв, ритмів та життя. Магічна суміш, що здатна проходити через свідомість людей. Це мова втілена у прекрасні звуки. Лірика, що стосується кожного, і закохує з перших акордів», – мовлять про свій гурт його учасники.

День Народження РК «МАХІМ»!

Де: Розважально-відпочинковий комплекс «MAXIM»

На Вас чекає:- Вечірка на усіх локаціях- Розіграш подарунків від партнерів, серед яких Головний Подарунок - Подорож у Відень- Офіційне Pre- & After party на Терасі – DJ WollysВедучі: ZOZULYA та Юрій Мікоф. Dress-code: black, white, gold.Вхід вільний. Резерв столів за нижчевказаним телефоном.

Vinyl Vibes #5

Коли: 22:00

Де: Ресторан «Мамонт»

Пройшло трошки більше часу між вечірками, ніж ми планували, але за цей час ви та ми хіба встигли ще більше скучити за ними! Тому анонсуємо довгоочікуваний Vinyl Vibes #5. Цього разу, як і завжди: друзі, музика, настрій, не вимушена атмосфера та супер пропозиції на барі. dj's:FABURDEN (м. Хмельницький) TOM SAWYERGEORGE AVEL. Вхід 100грн. До зустрічі!

Найкраща виставка картин

Де: Кав'ярня-кондитерська «КолЄжанка»

Презентація відбудеться 20.01 о 17:00. Авторська виставка художніх робіт Донового Сергія.

Відкриття Об'єкти. Міхал Пєтшак

Коли: 19:00

Де: Ресторан «Bunkermuz»

Головні теми експозиції — час і простір, їх взаємодія. Це своєрідне балансування між статичним і рухомим зображенням.  Міхал Пєтшак творчо проявляє себе головним чином за допомогою фотографії та відео, використовуючи ці медіаінструменти для реалізації концептуальних намірів. За словами митця, фотографія не показує реальності — вона створює її. Міхал Пєтшак порушує проблеми особистості в широкому соціологічному та урбаністичному контекстах. Митець протиставляє особистість міському пейзажу. Цей виднокіл він не просто зводить до пластичної форми ідеалізованих уявлень архітектури — його концептуальні припущення є глибокими у формі образу. Фінальна робота — багаторівнева, у формі поліптиха, що складається з начебто цілісних фотографічних кадрів, які поєднуються з рухомим зображенням. І хоча відправною точкою завжди є фотографія, поєднуючись із відеоанімацією, створюється добре збалансований цілісний об’єкт.

Книжково-ілюстративна виставка «Іван Труш – 150»

Де: Тернопільський обласний художній музей

Це першу із черги тематичних ювілейних виставок, вона висвітлює творчий доробок видатного українського художника, організатора культурно-мистецького життя Галичини зламу ХІХ – ХХ ст. – Івана Труша (1869––1941). Виставка презентує твори у жанрах пейзажу, психологічного портрета й сюжетних композицій.

Мережка

Коли: 10:30

Де: Свято-Троїцький Духовний Центр УПЦКП

Для тих, хто давно хотів навчитись, і для тих хто вперше побачив і закохався - складена мережка. Після закінчення заняття - кава, чай, і питання по вишивці.

Майстер-клас «Декоративна фоторамка»

Коли: 11:00

Де: Творча крамниця «Handmade story»

Рамку ви оформите скульптурним пластиліном , різним декором, золотою фольгою та лавровим листям. Ззаду є тримач для рамки-може ставити на стіл чи вішати на стіну. Ціна майстер-класу 200 грн. Учасники дорослі та діти від 10 років.

БК «Тернопіль ТНЕУ» - БК «Інваспорт ДОС ДЮСШ»

Де: Майдан Перемоги, 3 (Спортивний зал ТНЕУ)

Баскетбол. Чемпіонат України. Вища Ліга.  9.02 - 17:00 год.10.02 - 12:00 год.

Набір на безкоштовний розвиваючий цикл майстер-класів робототехніки «Робот мрії»

Де: Комунальна установа «Тернопільська обласна бібліотека для дітей»

LeGo WeDo розвиває: - Увагу; - Дрібну моторику рук; - Мислення винахідника; - Образне мислення;

Майстер-клас «Блокнот створений своїми руками»

Де:  Центр творчого розвитку «ІдеЯ»

На цьому майстер-класі маленькі й великі створять свій записник для важливих нотаток. Він буде унікальним і єдиним у цілому світі! Ми запланували зробити два майстер класи: 13:00 - для дітей 8+. Блокнот формату А6, з веселим дитячим наповненням. Вартість - 220 грн.17:00 - для дорослих, це може бути планер, просто блокнот з мотивуючими фразами або й кулінарна книга. Вартість - 300 грн. Р.S. Усі матеріали входять у вартість, також вгостимо теплим чаєм з печивом.

Майстер-клас «Декоративна фоторамка»

Коли:  11:00

Де: Творча крамниця «Handmade story»

Рамку ви оформите скульптурним пластиліном , різним декором, золотою фольгою та лавровим листям. Покривається всеко-лаком. Ззаду є тримач для рамки-може ставити на стіл чи вішати на стіну.   Ціна майстер-класу 200 грн. Учасники дорослі та діти від 10 років.

Акція до Міжнародного дня дарування книг

Де: Тернопільська обласна бібліотека для молоді (вул. Нечая, 29)

Скоро 14 лютого - International Book Giving Day14 лютого у День Святого Валентина відзначають ще й Міжнародний день дарування книжок (International Book Giving Day). Основна мета цього свята полягає в тому, щоб надихнути людей подарувати якомога більше книжок. У цей день, зазвичай, прийнято дарувати книжки один одному та членам родини, залишати книжки в людних місцях, надавати знижки в книгарнях, організовувати волонтерські кампанії зі збирання книжок, дарувати твори друку бібліотекам і благодійним організаціям. Як можна відсвяткувати Міжнародний день дарування книг?- Презентуйте книгу перехожому по дорозі на роботу;- Виберіть нові сучасні цікаві книжки зі своєї домашньої бібліотеки і подаруйте друзям;- Завітайте з книжковими подаруночками до дитячого садка, школи, лікарні;- Подаруйте книги бібліотеці;- Залучіть до цього свята друзів через соціальні мережі;- Приєднайтесь до буккросингу («прочитав – передай іншому») Дарувати книги так само приємно, як і отримувати їх! Якщо Ви подаруєте книги бібліотеці, то вони стануть доступні нашим читачам! Тож звертаємось до Вас з проханням, якщо маєте вдома нові сучасні цікаві книги, які вже прочитали – підпишіть їх гарними побажаннями і подаруйте їх нашій бібліотеці! Ми впевнені, якщо цю добру справу зробить кожен, багатшим стане наш бібліотечний фонд, а подаровані книги прочитають інші! Приносити книги можна за адресою: м. Тернопіль, вул. Нечая, 29 у відділ комплектування (I поверх).

 

10 лютого

Вистава «Наречена світанкової зорі»

Коли: 19:00

Де: Тернопільський академічний обласний Український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка

Легенда про кохання «Наречена світанкової зорі» іспанського драматурга Алехандро Касона — притча про вічні цінності, пронизана фольклорними мотивами, народними обрядами і повір’ями, де гармонійно переплітаються християнські та язичницькі традиції. Дія вистави розгортається у свято літнього сонцестояння. У романтичну ніч, коли збуваються мрії, народжуються легенди, змінюються людські долі, у дім, пронизаний скорботою, де є діти і достаток, але ніколи не звучить дитячий сміх, — приходить незвичайна Подорожня. Хто вона? Чого прийшла? Чого хоче? Що шукає? З її появою все поступово змінюється. Дім наповнюється гармонією, тим дивовижним почуттям, яке ми називаємо Життям і Любов'ю…   Квитки можна придбати у касі театру.

Вистава «Поросятко Чок»

Де: Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки

Початок о 12:00 та 14:30. Вартість квитків становить 25 грн. До яких тільки хитрощів не вдається злий і підступний Вовк, щоб спіймати і з'їсти Чока. Однак, кмітливе порося спритно обходить усі пастки, тому що воно, головний герой цієї веселої казки-комедії, завжди слухає свою маму, зранку робить зарядку й має добрих, вірних друзів. Квитки можна придбати у касі театру.

Казка «Рукавичка»

Коли: 13:00

Де: Тернопільський академічний обласний Український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка

Сюжет казки розповідає про те, як дід ішов лісом і загубив рукавичку. Головними героями у виставі є мишка, жабка, зайчик, лисичка, вовк, ведмідь, які знайшли притулок від холоду у дідовій рукавичці. Однак, чи можуть вони дійти злагоди у маленькій рукавичці?    Квитки можна придбати у касі театру.

Концерт Олени Гончарук

Коли: 17:00

Де: Тернопільська обласна філармонія

Концерт Олени Гончарук - оперної діви, заслуженої артистки України, володарки титулу «Жінка року», Посла Миру відбудеться 10 лютого 2019 року о 17.00 у Тернопільській обласній філармонії, Вже не вперше співачка даруватиме своє мистецтво тернополянам та гостям файного міста. Минулорічний концерт відзначився шквалом оплесків та криками «Браво!» вдячної та вибагливої публіки. М'яке та водночас сильне лірико-драматичне сопрано співачки не залишило нікого байдужим. Оксамитовий голос Олени Гончарук підкорив слухачів високим рівнем професіоналізму та викликав бурю непідробних емоцій. То ж не дивно, що співачку знов запросили до Тернополя з концертом. Олена Гончарук володіє голосом, немовби талановитий митець малює прекрасні і довершені картини. Напередодні Дня Закоханих ви маєте унікальну можливість почути справжній Голос Любові. Концерт супроводжуватиме Академічний симфонічний оркестр філармонії під орудою заслуженого діяча мистецтв України Мирослава Кріля.

Відкриття Об'єкти. Міхал Пєтшак

Коли: 19:00

Де: ресторан «Bunkermuz»

Головні теми експозиції — час і простір, їх взаємодія. Це своєрідне балансування між статичним і рухомим зображенням.  Міхал Пєтшак творчо проявляє себе головним чином за допомогою фотографії та відео, використовуючи ці медіа-інструменти для реалізації концептуальних намірів. За словами митця, фотографія не показує реальності — вона створює її. Міхал Пєтшак порушує проблеми особистості в широкому соціологічному та урбаністичному контекстах. Митець протиставляє особистість міському пейзажу. Цей виднокіл він не просто зводить до пластичної форми ідеалізованих уявлень архітектури — його концептуальні припущення є глибокими у формі образу. Фінальна робота — багаторівнева, у формі поліптиха, що складається з начебто цілісних фотографічних кадрів, які поєднуються з рухомим зображенням. І хоча відправною точкою завжди є фотографія, поєднуючись із відеоанімацією, створюється добре збалансований цілісний об’єкт.

Книжково-ілюстративна виставка «Іван Труш – 150»

Де:  Тернопільський обласний художній музей

Це першу із черги тематичних ювілейних виставок, вона висвітлює творчий доробок видатного українського художника, організатора культурно-мистецького життя Галичини зламу ХІХ – ХХ ст. – Івана Труша (1869––1941). Виставка презентує твори у жанрах пейзажу, психологічного портрета й сюжетних композицій.

Виставка «Врятовані скарби»

Де: Тернопільський обласний художній музей

Виставка реставрованих творів з фондів музею (живопис і скульптура).

Майстер-клас №2 Професійного переговорника та медіатора

Коли: 13:00

Де: Чайхана «Айва»

Доброго дня, друзі! Запрошуємо Вас та Ваших дітей на другий майстер-клас професійного переговорника та бізнес-медіатора Вадима Рахліса! ТЕМА №2 - Спілкування та взаєморозуміння батьків та дітей. Вадим Рахліс засновник і директор Міжнародної палати альтернативного вирішення спорів та Бюро переговорів сертифікований фахівець Adizes School за спеціалізаціями «Управління змінами» та «Ролі і стилі» професор PhD, автор першої в Європі дисертації на тему переговорів  тренер мобільних дорослих та дитячих груп переговорників автор унікальної програми «Розговорити та домовитись» батько двох дітей. Вам необхідно тут бути, якщо ви хочете: встановити тісний емоційний контакт та правильно вступати в діалог з дитиною навчитися поважати бажання дитини та змотивувати її на досягнення цілей не нав’язувати дитині своїх цілей, а допомогти їй у досягненні її власних правильно вести діалог та чути бажання дитини розвинути самостійність та відповідальність дитини шляхом прийняття рішень навчити дитину правильно розпоряджатись своїм часом та бути організованою. Кому буде корисний захід? Практикуючим психологам / соціальним працівникам тренерам та фахівцям з особистісного розвитку батькам / дітям (від 0 до 100 років) вчителям / вихователям / няням усім хто хоче навчитися краще розуміти дітей. реєстрація за телефоном 0684798687 або за посиланням Вартість участі: 300 грн за дорослого (діти безкоштовно) Пригощаємо чаєм та смаколиками. Витрати на організацію заходу бере на себе Детективне агентство «ХОЛМС» Завершимо майстер-клас приємним спілкуванням з можливістю отримати для себе корисну інформацію, щодо навчання за унікальною програмою нашого тренера, знайти друзів, клієнтів, партнерів. Та й просто поспілкуємося в колі однодумців. Детальніше про майстер-клас можна дізнатися за телефоном: +380684798687 або в особистому повідомленні. Пишіть та телефонуйте! До зустрічі!

БК «Тернопіль ТНЕУ» - БК «Інваспорт ДОС ДЮСШ»

Де: Майдан Перемоги, 3 (Спортивний зал ТНЕУ)

Баскетбол. Чемпіонат України. Вища Ліга. 10.02 - 12:00 год.

Майстер-клас «Вовняний Амурчик»

Коли: 17:00

Де: Творча майстерня «Палітра тепла»

Амур - веселий малюк, який поселяє кохання в серця людей. Тож запрошуємо всіх приєднатись до майстер-класу, де в затишній атмосфері будемо створювати таких симпатичних Амурчиків! Проведе заняття Ірина Веприк, відома «мама» казкових, невагомих вовняних фей. Вартість 200 грн. Також у нас можна придбати подарункові сертифікати на участь у майстер-класах.

Майстер-клас «Петриківський розпис. Сердечка»

Коли: 14:00

Де: Творча майстерня «Палітра тепла»

Висловіть свої почуття яскраво! Запрошуємо вас торкнутися особливого українського мистецтва, яке живе у самому серці України, і засвоїти декілька його секретів! Проведе майстер-клас Ольга Ільчишин. Вартість 120 грн. Також на наші майстер-класи можна придбати подарункові сертифікати - щоб подарувати і іншим можливість приємного і продуктивного проведення часу.

Майстер-клас «Керамічні свистунці»

Коли: 11:00

Де: Творча майстерня «Палітра тепла»

Дуже емоційний - веселий і цікавий майстер-клас. Кожен учасник виліпить свою оригінальну скульптурку. Усі шедеври ненадовго ще залишаться у майстра для випікання. Проведе заняття викладач художньої школи Юрій Іщук. Вартість 100 грн. Попередній запис обов'язковий за нижчевказаним телефоном.

Розколяда 2019

Коли: 18:00

Христос Рождається! Шановні УМХівці, друзі та громадські активісти запрошуємо вас відвідати справжню гучну УМХівську РОЗКОЛЯДУ. Ми готуємо для вас насичену програму, виступи колядників, вертепи та звісно частування різними смаколиками.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео