Сімнадцять медалей привезли додому плавці з Тернополя

ARS8665

Тернопільська команда повернулася з Міжнародного турніру з плавання «Meteor Open-2017», де змагалися понад пів тисячі спортсменів з Білорусі, Туреччини та України.

Сам турнір тривав впродовж трьох днів у Палаці водних видів спорту «Метеор», що у Дніпрі. Змагання проводилися серед дівчат та юнаків 2003, 2004, 2005, 2006 років народження та молодших.

Серед членів нашої команди були плавці КДЮСШ №1 та КДЮСШ №2, які вибороли у загальному підсумку 17 нагород різного гатунку. Серед дівчат відзначилися тернополянки Діана Протоковська та Дарина Олендер, представниці КДЮСШ №1, які неодноразово піднімалися на п’єдестал та отримували нагороди. Олександр Строгуш (на фото), Абдурахман Салег, Максим Поточняк, Сергій Лисобей – представники КДЮСШ №1, та Максим Льотковський – вихованець КДЮСШ №2 – були кращими серед хлопців своєї вікової категорії на різних дистанціях запливу.

1
1

До речі, юний тернополянин Сергій Лисобей вперше виконав норматив кандидата в майстри спорту України, що варто відзначити. Адже у такому віці отримати КМС дається не кожному.

Джерело: Прес-служба ТОДА УФКС

Фото: ТОДА УФКС та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео