Віра Олександрович

Славу Великоглибочецької лікарні мріють відродити на Тернопільщині

Основне

Питання подальшої співпраці задля збереження і покращення умов перебування пацієнтів у Великоглибочецькій лікарні нині постало із новою силою.

Тож 19 квітня в. о. директора (головного лікаря) КНП ВСР «Тернопільська центральна районна лікарня» Володимир Лісовський зустрівся із головою Білецької сільської ради Дмитром Маликом і депутаткою Білецької сільради Надією Тищук. Як повідомили на сайті Тернопільської районної лікарні, на цій нараді йшлося про ймовірні шляхи збереження медичного закладу. Окрім того, присутні думали над тим, як покращити умови перебування пацієнтів у Великому Глибочку.

Гості
Гості

Оскільки учасники наради разом виїхали на місце і оглянули медичний заклад, то врешті дійшли до спільної думки: лише об’єднавши зусилля Білецької об’єднаної територіальної громади (ОТГ) і КНП ВСР “Тернопільська центральна районна лікарня”, можна відродити колишню славу Великоглибочецької лікарні. Отже, у планах - створення єдиного медичного комплексу, що об’єднає первинну та вторинну ланки медичної допомоги.

Фото з сайту Тернопільської районної лікарні

Вибір читачів за тиждень

Відео