Спільнота «Матері в молитві» відсвяткувала своє 15-річчя (фоторепортаж, відео)

DSC_9506

Вчора, 11 жовтня, в церкві Івана Богослова відбулось святкування 15-ліття спільноти. Парафіяни спільно молились на вечірній святковій літургії, співали пісень та частували солодощі.

У церкві зібралось чимало людей, які приїхали із різних парафій Тернополя та області.

- Сьогодні спільнота «Матері в молитві» святкує ювілей - 15 років. Це є певний відлік часу, в якому можемо все помножити на кроки, на молитви, подорожі, діла, на певні служіння, якими спільнота зараз багата і щира, - каже духовний наставник спільноти «Матері в молитві» Василь Чамарник.

Священнослужителі привітали присутніх храму, парафіян та учасників спільноти із святом.

- Хочу, вам, щиро подякувати, єпархіальній спільноті, за матерів, які свідчать заснування парафії. Щоб ви так відчули Бога в своєму житті, як це відчула Богородиця, - каже отець Василь. - 15 років- це підліток, який вже опірує і хоче сказати своє «Я». Ця «дівчина» є в кожній родині, сім’ї, там, куди ви спішили б словом і молитвою розбавити тривогу.

Як розповів отець Іван, самій спільноті виповнилось 15 років:

- Що неможливо в людей, є можливе для Господа Бога. Нехай любов і молитва працює над зміцненням спільноти, нашої родини і складання українського суспільства.

Після Божественної літургії солістки християнського гурту «Глорія» заспівали для присутніх. Парафіяни підспівували та дякували виконавицям оплесками. В кінці присутні взялися за руки та усією церквою заспівали пісню про родину.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=kM8J2FvIR0E&feature=youtu.be[/embed]

Тим часом на дворі члени спільноти частували усіх бажаючим смачним чаєм, кавою та солодощами.

Фото та відео авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео