Орест Сарматський

Спритники з Тернопільщини збували алкогольний фальсифікат у підпільних цехах

IMG_8558 (Copy)

Двох мешканців Гусятинщини підозрюють у виготовленні та збуті фальсифікованих алкогольних напоїв у трьох підпільних цехах.

Як повідомляє пресслужба обласної прокуратури, під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури слідчими Головного управління ДФС у Тернопільській області повідомлено про підозру двом особам, які, діючи за попередньою змовою, організували незаконне виготовлення та збут спирту та алкогольних напоїв.

За версією слідства, спеціальне обладнання для виробництва спирту, змайстроване одним із фігурантів кримінального провадження, дозволяло в умовах підпільного цеху отримувати контрафактну продукцію з об’ємною часткою спирту у ній90-95 відсотків. Реалізація незаконно виготовленого спирту та алкогольних напоїв здійснювалась через власний магазин зловмисників та інші торгові точки, йдеться у повідомленні.

Працівниками правоохоронних органів під час обшуків виявлено та вилучено 12 «приладів», що забезпечували виготовлення спирту шляхом ректифікації, понад 2000 літрів незаконно виготовленого спирту та алкогольних напоїв і транспортний засіб, який використовувався у протиправній діяльності.

Розслідування триває.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео