Олеся Поліщук

Стало відомо, кого призначили координатором вакцинальної кампанії на Тернопільщині 

154157415_748497299138909_5173059508960122050_o

Координатором вакцинальної кампанії на Тернопільщині призначили Марію Павельєву.

Про це повідомляє Тернопільський обласний центр громадського здоров’я.

Оголосили про це призначення під час відеонаради з приводу планованого старту першого етапу вакцинації проти COVID-19.

За словами Марії Павельєвої, першим етапом визначено вакцинування від COVID-19 медиків одного з тернопільських медичних закладів.

– Для цього в області сформовано вже дванадцять мобільних бригад з імунізації. На першому етапі вакцинації від коронавірусу щеплюватимуть мобільні бригади з імунізації у розгорнутих тимчасових пунктах, що складатимуться з двох кабінетів, а також організованих колективах, – розповіла експертка.

Для двох бригад з імунізації провели онлайн-тренінги зі щеплення вакцинами Pfizer та AstraZeneca. Планують, що одна мобільна бригада впродовж робочого дня зможе зробити сто щеплень. Наразі складаються маршрути їхньої роботи між медзакладами, щоб раціонально використовувати час мобільної бригади.

Нагадаємо, Марія Павельєва заступниця генерального директора КНП «Тернопільського обласного центру громадського здоров’я» ТОР, експертка за напрямом «Імунопрофілактика ти епіднагляд вакцинокерованих інфекцій» УОЗ обласної державної адміністрації.

Як повідомляв «Терен» раніше, на Тернопільщині вакцинуватимуть від COVID-19 певні категорії населення. Тернополяни віком 18-59 років, які не входять до пріоритетних груп, що підлягають вакцинації, уже з 1 березня зможуть записатись у лист очікування на вакцинацію від COVID-19. Кабінети для проведення вакцинації проти COVID-19 в Тернопільській області вже діють

Фото з допису у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео