Тамара Коблик

Студент тернопільського коледжу отримав подарунок від переможців Євробачення-2022 (фото)

Після перемоги на Євробаченні-2022 гурт та його учасники активно займаються благодійністю, підтримуючи також і талановитих дітей військовослужбовців

Килиммен та гурт «Kalush Orchestra» передали музичний інструмент для Максима Гарбуза, другокурсника Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької. Студент отримав альт, адже навчається на відділі «Оркестрові струнні інструменти» (клас викладачки Ірини Воробель). Про це розповіли у пресслужбі навчального закладу.

А також – листа:

Максиме, привіт! Це Килиммен з гурту «Kalush Orchestra». Ми разом з моєю командою хочемо започаткувати добру традицію – підтримувати молодь та допомагати підростаючому поколінню. Адже ви – майбутнє України. Від нашої команди даруємо тобі цей альт, сподіваємося, що граючи на його струнах, ти будеш створювати нові мелодії, які будуть передавати емоції та переживання. Адже музика має потужну силу – зцілювати, підтримувати та надихати.

 

Після перемоги на Євробаченні-2022 гурт та його учасники активно займаються благодійністю, підтримуючи також і талановитих дітей військовослужбовців, серед яких і Максим Гарбуз.

Чудова ініціатива наших відомих музикантів! Вдячна їм і вірю, що цей альт приноситиме нашому студенту тільки перемоги на всеукраїнських та міжнародних конкурсах, — каже Ірина Воробель.

Фото пресслужби Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької

Вибір читачів за тиждень

Відео