Ростислав Фук

Тернопільський студент взяв участь у найбільшому міжнародному конкурсі кулінарного мистецтва (фото)

Конкурс вже 124 роки єднає навколо себе найталановитіших кулінарів

Студент кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету Василь Нітефор взяв участь у найстарішому та найбільшому міжнародному конкурсі кулінарного мистецтва IKA Culinary Olympic в німецькому Штутгарті. Про це повідомили у пресслужбі ТНТУ.

Як ідеться в повідомленні конкурс вже 124 роки єднає навколо себе найталановитіших кулінарів.

Зараз хлопець живе у Римі, вже рік він працює кухарем у ресторані ІІ Convivio Troiani (1*Мішлен), є членом Української юніорської кулінарної команди.

Бажаємо нашому студенту успіхів і подальших перемог. Щиро пишаємося здобутками кожного з вас, наше талановито Студентство, – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Кухар з Тернопільщини винайшов «скляне» тісто для піци

«Сотні іноземців були вражені»: піцайоло з Тернопільщини готував борщ, вареники і деруни на фестивалі у Брюсселі

Фото ТНТУ

Вибір читачів за тиждень

Відео