Тернопільський студент взяв участь у найбільшому міжнародному конкурсі кулінарного мистецтва (фото)
Конкурс вже 124 роки єднає навколо себе найталановитіших кулінарів
Студент кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету Василь Нітефор взяв участь у найстарішому та найбільшому міжнародному конкурсі кулінарного мистецтва IKA Culinary Olympic в німецькому Штутгарті. Про це повідомили у пресслужбі ТНТУ.
Як ідеться в повідомленні конкурс вже 124 роки єднає навколо себе найталановитіших кулінарів.
Зараз хлопець живе у Римі, вже рік він працює кухарем у ресторані ІІ Convivio Troiani (1*Мішлен), є членом Української юніорської кулінарної команди.
Бажаємо нашому студенту успіхів і подальших перемог. Щиро пишаємося здобутками кожного з вас, наше талановито Студентство, – йдеться в повідомленні.
Читайте також: Кухар з Тернопільщини винайшов «скляне» тісто для піци
Фото ТНТУ