Тайські боксери з Тернополя здобули перемогу  в Італії

Rym2

З титулами чемпіонів повернулись до Тернополя Максим Сливінський та Сергій Хоркавий.  

Чемпіонат світу 2018 з таїландського боксу відбувався в Італії з 2 по 4 листопада. Позмагатись за світову першість з’їхались спортсмени з майже усіх країн.

Свою майстерність та вміння мали змогу продемонструвати і тайські боксери з Тернополя Сливінський Максим та Хоркавий Сергій. Хлопці тренуються у спортивному клубі «Лайф стайл» і не уявляють свого життя без спорту.

Максим та Сергій змагались у віковій категорії 16-17 років та вагових  категоріях  до 55 та до 60 кілограмів відповідно.

Rym
Rym

Максим Сливінський привіз додому два золота: за 1 місце в розділі Муай Тай та за 1 місце в розділі К-1. Сергій Хоркавий виборов золото за 1 місце в розділі К-1 та срібло в розділі Муай Тай.

– Не варто забувати, що будь-які досягнення в спорті – це велика праця та бажання вдосконалюватись. Можу з впевненістю сказати, що Сергій та Максим є гордістю Федерації і вони заслуговують на високе звання. Здобута першість на чемпіонаті світу – цьому підтвердження, – коментує голова Федерації тайського боксу Тернопілля  Богдан Юлик.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео