Ростислав Фук

«Тато, мама, я – спортивна сім’я!»: у Тернополі провели захід для сімей рятувальників та правоохоронців (фото)

Усі учасники спортивного свята отримали заохочувальні призи

Культурно-оздоровчий захід під назвою «Тато, мама, я – спортивна сім’я!» провели на спортивному майданчику Головного управління ДСНС у Тернопільській області 9 жовтня. Про це повідомили на у пожежно-рятувальної служби області в фейсбуці.

Організатори ставили за мету популяризацію здорового способу життя в колі сім'ї та родини та намагались привернути увагу громадськості до необхідності формування родинних традицій до занять оздоровчою фізичною культурою та спонукання батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до систематичних занять спортом, – йдеться в повідомленні.

Діти та їхні батьки розважалися та проявляли свою активність у різноманітних конкурсах, що розвивають спортивні навички, сприяють концентрації уваги та мислення, дружньої поведінки в команді та позитивному світосприйняттю.

Діти та дорослі брали участь у «Комбінованій естафеті», «Веселих етапах», «Човниковому бігу», «Боулінгу», грали у розвивальні ігри та виконували інші захопливі вправи.

Усі учасники спортивного свята отримали заохочувальні призи. А переможцям вручили дипломи, пам'ятні медалі та кубки.

На завершення і діти, і дорослі мали змогу ознайомитись з експозицією музею пожежно-рятувальної справи Тернопільщини та оглянути кімнати мінної й пожежної безпеки.

Фото ДСНС

Вибір читачів за тиждень

Відео