Ростислав Фук

У Тернополі рятувальники вшанували пам’ять загиблого колеги (фото)

Герой загинув 7 жовтня 2011 року під час виконання службових обов’язків, рятуючи інших людей

Тернопільські рятувальники вшанували пам’ять старшого лейтенанта служби цивільного захисту Ростислава Манащука, який загинув 7 жовтня 2011 року під час виконання службових обов’язків, рятуючи інших людей. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Тернопільської області

Побратими поклали квіти до меморіальної дошки, встановленої на фасаді будинку на вулиці Карпенка у Тернополі, де проживав Ростислав та відвідали кладовище в селі Ігровиця Тернопільського району, аби помолитися на його могилі.

Довідка

7 жовтня 2011 року о 08:00 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що у Тернополі на території приватного підприємства на вул. Текстильній, 24, на дні колодязя, глибиною 23 м, перебувають двоє людей, яким необхідна допомога. Як вдалось встановити, двоє робітників копали колодязь, один з них знепритомнів усередині, його товариш, який кинувся на допомогу, також знепритомнів. На місце події виїхав черговий караул СДПЧ-14. Рятування потерпілих очолив начальник караулу старший лейтенант служби цивільного захисту Ростислав Манащук. Через конструктивну недосконалість захисного апарату дихання у важкому стані рятувальника доставили в реанімаційне відділення Тернопільської міської комунальної лікарні № 1, де він, не приходячи до свідомості, помер.

Фото ДСНС Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео