Ростислав Фук

«Те, що я вижив – справжнє диво»: медики врятували жителя Тернопільщини, який упав з висоти на бетон

Було лише 2-3% ймовірності, що чоловік житиме. Зараз він добре себе почуває та невдовзі повернеться до звичного життя, розповідають лікарі

Ще у травні до мукачівської Лікарні святого Мартина потрапив пан Ігор з Тернопільщини. Він, виконуючи роботи, впав з висоти та отримав значні ушкодження: забої внутрішніх органів, численні переломи кісток та сильну черепно-мозкову травму, повідомляють у пресслужбі лікарні.

Впав з висоти прямо на бетон. Швидка допомога привезла мене до Лікарні Святого Мартина. Я був без свідомості на той час. Лікарі провели всі необхідні процедури, операції. Це зараз я розумію те що вижив – справжнє диво. Було 2-3% що я буду жити, – згадує чоловік.

У Лікарні Святого Мартина пацієнту надали всю необхідну медичну допомогу, зокрема трепанацію черепа, та вже на початку липня після реабілітації його виписали додому.

Наразі лікарі провели ще одну операцію для пана Ігоря: пластику дефекту склепіння черепа зліва модельованою титановою пластиною. Зараз чоловік добре себе почуває та невдовзі повернеться до звичного життя.

Читайте також: Дворічній тернополянці видалили пухлину вагою понад кілограм

Фото Лікарні святого Мартина

Вибір читачів за тиждень

Відео