Віра Олександрович

Тернопіль: приміщення за 4 млн грн повернуть, бо покупець не виконав умов договору

22

У прокуратурі Тернопільщини вимагають повернути державі приміщення загальною площею понад 2,5 тис. кв. м. Що цікаво, вартість цього об’єкта понад 4 млн грн.

У Тернопільській обласній прокуратурі пред’явили позов до суду в інтересах держави в особі Регіонального відділення Фонду державного майна до одного з товариств з обмеженою відповідальністю, каже заступник керівника обласної прокуратури Юрій Табака. Йдеться про розірвання договору купівлі-продажу державного підприємства-об’єкта малої приватизації, а також скасування державної реєстрації з припиненням права власності. 

Правоохоронці з’ясовали, що покупець не виконав умов договору щодо збереження основних видів діяльності приватизованого підприємства та утримання захисної споруди цивільного захисту.

Зважаючи на це, співробітники прокуратури звернулася до суду з вимогою розірвати договір і повернути у державну власність приміщення площею 2579,9 кв. м вартістю 4 368 015,76 грн, уточнює пан Табака. – Обєкт розташований за адресою: вул. Бродівська у Тернополі.

До слова, за позовною заявою прокуратури у Господарському суді Тернопільської області вже відкрили провадження у справі.

Фото надане пресслужбою обласної прокуратури

Вибір читачів за тиждень

Відео