Ростислав Фук

Тернопільщина попрощалась в один день з двома Героями (фото)

Світла пам’ять

Із захисниками Володимиром Кушніруком та Романом Сокальським попрощалися на Тернопільщині 31 серпня.

47-річний сапер із Борсуківської громади Володимир Кушнірук  помер у розташуванні взводу загороджень в селі Сорочине Запорізької області.

В останню дорогу від рідної хати до місця вічного спочинку померлого воїна провела сімʼя, рідні, сусіди, односельці та усі небайдужі.

Після молитовного відспівування в храмі рідного села Борщівка усі присутні пройшли траурною ходою до місцевого кладовища, де й поховали воїна Володимира з усіма військовими почестями.

Бучацька громада попрощалася в той же день у селі Бобулинці з 26-річним стрільцем-помічником гранатометника Романом Сокальським.

Роман був привітним, добрим і щирим, був зразковим сином та братом. І на своїх плечах тримав величезний героїзм, завдяки якому військовослужбовець захищав рідну країну до останнього подиху. Побратими згадують його як вмотивованого захисника, надійного товариша та мужнього воїна. Таким він залишиться у їхній пам'яті, – йдеться в повідомленні Бучацької громади.

Від батьківської домівки вулицями рідного села домовину із тілом загиблого пронесли під звуки духового оркестру. Чин поховання звершили у місцевому храмі.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Героїв із приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять.

Читайте також: Жителів Тернопільщини просять гідно зустріти загиблого 53-річного захисника

Фото Борсуківської та Бучацької громад

Вибір читачів за тиждень

Відео