Віра Олександрович

Тернопільщина: малий бізнес сплатив 193 мільйони єдиного податку

biznes

Майже 1,5 млрд грн від сплати податків уже отримали місцеві бюджети Тернопільщини.

    Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС) в області.

Доходи місцевих бюджетів Тернопільської області за січень-вересень цього року склали 1 млрд 497,6 млн грн податкових платежів, - каже начальник Головного управління ДФС в області Ігор Комендат. - Це - на 251,5 млн грн більше від очікуваної суми. До того ж, на 482,4 млн грн перевищує показник за відповідний період минулого року.

    Зокрема, у вересні доходи місцевих бюджетів склали 187,3 млн грн, уточнює фахівець. Порівняно із даними за цей же місяць торік, забезпечили приріст надходжень на 32,1 млн грн, або на 44,8%.

Зі сплати податку на доходи фізичних осіб до місцевих бюджетів надійшло 863,3 млн гривень, - продовжує Ігор Комендат. - Додатково забезпечили надходження 148,9 млн грн. Суб’єкти малого підприємництва сплатили 193 млн грн єдиного податку, що на 35,8 млн грн більше за очікуваний показник.

    Надходження акцизного податку із роздрібного продажу підакцизних товарів від початку 2016 року склали 182,4 млн грн. додатково місцеві бюджети отримали 3,4 млн грн. Прогнозний показник виконали на 101,9%, підсумував Ігор Комендат.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео