Віра Олександрович

Тернопільщина: у Володимира Труша незабаром буде «цифровий» заступник

Труш_ф

У Володимира Труша незабаром буде ще один заступник. Він відповідатиме за виготовлення цифрового паспорта Тернопільщини.

Перший крок до виконання завдань Ministry of Digital Transformation of Ukraine зроблять під час 2-ї сесії Тернопільської обласної ради. Про це йшлося на спільній нараді із очільниками найвищого представницького органу краю.

Нарада_ф
Нарада_ф

Нагадаємо, це засідання відбудеться 17 березня. Депутати мають розглянути чимало важливих питань. Окрім вже проанонсованих пунктів порядку денного політики планують створити нове комунальне підприємство. Воно й займатиметься цифровою трансформацією Тернопільщини. Про це нещодавно розповів особисто Володимир Труш на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

- Незабаром у нашій області активізується така робота, - каже він. – Тож в ОДА призначать нового заступника. Він і опікуватиметься питаннями цифровізації Тернопільської області і введенням її в загальну електронну мережу України.

За його словами, така робота передбачає відкриття на Тернопіллі в найближчому майбутньому офісу «Дії», або як її ще називають «держави в смартфоні», а також - запуск усіх процесів, необхідних для об’єднання баз і виготовлення цифрового паспорта області.

Фото сторінки Володимир Труш у соціальній мережі «Фейсбук»

Вибір читачів за тиждень

Відео