Орест Сарматський

Тернопільщина в очікуванні дуже важливої онлайн-дискусії

Заставка001

6 травня об 11 годині відбудеться онлайн-конференція «Місцеві вибори 2020: місія здійсненна?», у якій братимуть участь народні депутати України, представники Центральної виборчої комісії, органів місцевого самоврядування, експерти.

Як повідомив «Терен» координатор комунікації децентралізації в Західній Україні Українського кризового медіа-центру Михайло Цьомик, організатори запрошують долучитися до обговорення та поставити питання учасникам дискусії, зокрема за участі міського голови Тернополя.

Серед питань конференції - чи потребує змін Виборчий кодекс? На якому етапі підготовка до місцевих виборів? Як впливає на проведення місцевих виборів процес формування районів, завершення об’єднання громад та низка інших питань.

Онлайн-конференція транслюватиметься на Facebook-сторінках Програми DOBRE, Децентралізація та Українського кризового медіа-центру, а також на Youtube-каналі Ukraine Crisis Media Center.

У коментарях під трансляцією глядачі зможуть поставити запитання до спікерів.

Також питання можна надсилати завчасно на електронну пошту dobreucmc@gmail.com та у повідомлення сторінки програми DOBRE у Facebook.

Це уже друга конференція про місцеві вибори. Під час першої дискусії 26 лютого учасники обговорювали зміни до виборчого процесу, які відбулися із набуттям чинності Виборчого кодексу.

Конференцію організовує Український кризовий медіа-центр у рамках Програми USAID DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність».

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео