Тернопільська фехтувальниця Олена Кривицька на змаганнях в Ріо зупинились за крок до 1/8

ad00a4a21eee024a4a8b1da93531b240_main

З перемоги у змаганнях фехтувальниць на шпагах розпочала свій шлях у Ріо Олена Кривицька. Наша землячка з рахунком 15:14 завершила свій перший двобій проти суперниці з Кореї Шин Ал. Щоб потрапити до 1/8 фіналу, вона мала перемогти суперницю з Франції. Однак зовсім трішки не вистачило спортсменці, аби пройти далі: Олена нанесла 7 точних уколів, а Лорен Рембі - на 2 більше. Відтак, будемо вболівати за Олену Кривицьку у командних змаганнях.

Як повідомляє офіційний Інтернет-сайт НОК України, на думку головного тренера збірної України Гарніка Давідяна, Олені Кривицькій та її колезі по команді Яні Шемякіній, яка також не пройшла далі 1/16, було під силу виграти в Ріо по дві медалі.

«Олена добре проводила поєдинки, контролювала і свої дії, і дії суперниці. Але вийшовши двома уколами вперед, француженка Лорен Рембі поміняла тактику, почала вичікувати. А в шпазі легше вичікувати, ніж атакувати, - наголошує Гарнік Давідян. - Так, Олена намагалася, але на Олімпіаді потрібна медаль. І якщо її немає, то засмучуються всі: і спортсмени, і тренери, і численні вболівальники. Тим більше, що й Шемякіна, і Кривицька були готові боротися за нагороди в індивідуальних змаганнях. У дівчат попереду командний турнір. Тепер вони вийдуть на нього більш зібраними і злими, адже розуміють, що це останній шанс поїхати з Олімпіади з медалями».

Вибір читачів за тиждень

Відео