Ростислав Фук

Тернопільська спортивна школа отримала інвентар від Міжнародного благодійного фонду (фото)

Також передали шкільне приладдя, яке передадуть у навчальні заклади міста

В рамках світової ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді», що керується Дитячим фондом ООН, у комунальний заклад «Комплексно-дитячо-юнацька спортивна школа №1» передали спортивний інвентар. Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

Серед отриманої благодійної допомоги: футбольні та волейбольні м’ячі, волейбольні сітки, футболки для команд, намети тощо. Вони використовуватимуться для організації дозвілля юних тернополян і дітей з числа внутрішньо переміщених осіб.

Завдяки активній співпраці тернопільської молоді з міжнародними гуманітарними організаціями, які підтримують Тернопіль, ми отримали сьогодні безліч цікавих і потрібних спортивних предметів, які використовуються при занятті різними видами спорту, та передаємо їх у користування Спортивної школи №1. Тренери спортивної школи зможуть ще більше урізноманітнити заняття для дітей, - йдеться в повідомленні. - На жаль, під час війни ми не маємо змоги організовувати роботу літніх таборів з міркувань безпеки. Однак, щоб діти мали змогу активно проводити час влітку, у місті проводиться безліч культурних та спортивних заходів.

Міжнародна спільнота також передала шкільне приладдя, а саме: ручки, олівці, крейди, блокноти, циркулі, фарби та інше. Для дітей дошкільного віку є цікаві інтерактивні ігрові набори. Схожі набори передадуть для освітніх закладів, де проходитимуть навчання не лише для тернополян, а й дітей з числа внутрішньо переміщених осіб.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео