Тернопільська письменниця пояснила, що любов – це фізика

Що таке фотони і де вони живуть?

Фотони - це частки світла, з яких створена людина. І хоче вона того чи ні, але коли має гарний настрій, то світиться із середини. І навпаки – у депресії «тухне», бо любові нема.

Про ці та інші цікавинки розповіла під час семінару-зустрічі за круглим столом вчителям української мови та літератури міста Тернополя письменниця і журналістка, авторка дев'яти книг Валентина Семеняк. Захід відбувся у світлиці бібліотеки-музею "Літературне Тернопілля" під егідою управління міської освіти, який відкрила методист методичного центру науково-освітніх інновацій і моніторингу Раїса Орищин.

Народний театр Ореста Савки, заслуженого діяча мистецтв України, режисера, громадського діяча показав фрагмент із вистави за твором Тараса Шевченка "Наймичка".

Як розповіла вчителька української мови і літератури ЗОШ №4 Галина Якубишин, такі заходи проводять вже давно. Краєзнавча робота - це засіб підвищення загальної культурної і наукової компетентності вчителя: вивчати рідний край і ближче знайомитись з цікавими особистостями, які тут живуть і працюють.

Зоряна КОЛОСОК.

Фото автора.

Вибір читачів за тиждень

Відео