Дарія Шевченко

Тернопільське подружжя відомих блогерів розлучається?

Prentkovych

Днями у соціальній мережі Instagram тернопільське подружжя блогерів розкрило таємницю своїх стосунків. За попередньою інформацією, вже близько пів року Таня Пренткович та Орест Мурій не жили разом, а причину своїй великій аудиторії не коментували. Не знаючи правди, підписники почали звинувачувати блогерку у цьому, писати їй різні неприємні речі.

Кілька днів тому Орест написав на своїй сторінці пост, у якому розповів, у чому ж таки справа.

- Я не той, за кого ви мене приймали. Я помилився. Я зрадив. Я зробив боляче найріднішій людині на землі. А всі навколо думають навпаки. І це ще гірше. І від цього їй дуже боляче. Зараз ми не разом і винен в цьому тільки я, - написав Орест. 

Аудиторія поділилась умовно на два табори: одні хвалили Ореста за те, що він знайшов у собі сили зізнатись, а інші – дужче почали підтримувати його дружину. Таня водночас теж написала пост у соцмережі. Вона розповіла, що весь час їй було складно, тому вона не хотіла розповідати про це на загал.

- Чому мовчала? Бо не вмію я хайпувати нормально. Знали найближчі, і то через деякий час! Розповідала, коли розуміла, що дах помаленьку їде, - пише Таня Пренткович.

Жінка зізналась, що зараз вони живуть окремо, проте підтримують дружні стосунки та виховують сина Івана.

- Ми дружимо, ми працюємо, у нас росте прекрасний син і я неймовірно вдячна своїм батькам, які пів року, без зайвих запитань, допомагали нам з онуком! Ми не хотіли, щоб він був свідком цього «непорозуміння»!, - йдеться у дописі.

Звісно, підписників цікавить питання, чи зійдуться Таня і Орест, але поки воно залишається відкритим.

- Ми не потребуємо порад, ми хочемо лише спокою. Ми будемо щасливі, я вам це обіцяю, - написала Таня.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео