Тернопільські біатлоністи таки можуть поїхати в Росію, проте вже не потрібно

DUo3xJ9W4AEDsvT

Відповідно до нового наказу Міністерства молоді та спорту України українські борці можуть відправитися на турнір до Росії. 

Днями Міністерство молоді та спорту України скасувало власну ж заборону на виступи своїх спортсменів у РФ.

Так, відповідно до нового наказу Міністерства, українські спортсмени можуть брати участь у міжнародних змаганнях, що проводяться на території Росії, однак спортсмени не можуть фінансуватися коштом державного бюджету.

- Наслідками пропуску континентальної першості, згідно з першим наказом, була подальша неучасть спортсменів країни на чемпіонаті світу, а також дискваліфікація спортивної федерації терміном до трьох років, що ставило під загрозу участь в Олімпійських іграх 2020 року, - йдеться в заяві Асоціації спортивної боротьби України. пише сайт Новое время.

До слова, як уже повідомляв ТЕРЕН, раніше через рішення українські біатлоністи, у тому числі тернополяни Дмитро Підручний та Анастасія Меркушина, не поїхали на дев'ятий Кубок світу, який пройшов у російському місті Тюмень з 22 по 25 березня, внаслідок чого чоловіча та жіноча команди втратили квоти на наступний сезон.

Наказ_МІНМОЛОДЬСПОРТ15542
Наказ_МІНМОЛОДЬСПОРТ15542

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео