Ростислав Фук

Тернопільські поліцейські оперативно розшукали водія, який вчинив ДТП і втік з місця події (фото)

Пригода сталася 13 березня на вулиці Злуки

Повідомлення про ДТП без травмованих на проспекті Злуки у Тернополі надійшло на лінію «102» 13 березня. Зі слів водія маршрутки, автомобіль Hyundai, пошкодивши транспорт, який перевозив пасажирів, поїхав з місця події у невідомому напрямку. Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

Поліцейські роти ТОР швидко встановили та розшукали ймовірного винуватця ДТП на вулиці Спортивній. Чоловік саме виходив з автівки, яка мала характерні пошкодження та залишки лакофарбового покриття жовтого кольору.

Патрульні склали на чоловіка протоколи за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) та за статтею 122-4 (Залишення місця ДТП) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Не намагайтесь уникнути відповідальності за вчинене правопорушення. Якщо ви вчинили автопригоду, залишайтесь на місці події та викличте поліцію, – кажуть патрульні.

За залишення місця скоєння аварії передбачена відповідальність, яка передбачає штраф у розмірі 3400 грн, також суд може позбавити водія права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років, або присудити таким водіям адміністративний арешт на строк від десяти до п'ятнадцяти діб.

Читайте також: На Тернопільщині водій Nissan ледь не зіткнувся зі службовим авто патрульних

Фото Патрульної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео