Ростислав Фук

На Тернопільщині викрили чоловіків, які отримали наркотики через телеграм-канал (фото, відео)

Замовникам психотропних речовин загрожує до трьох років позбавлення волі

Двох жителів Тернопільського району, які через телеграм-канал замовили та отримали згорток з наркотиками, викрили поліцейські. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

За словами начальника управління боротьби з наркозлочинністю Михайла Димиди, була отримана оперативна інформація про те, що двоє жителів Тернопільського району через телеграм-канал здійснили замовлення психотропної речовини. Один зі спільників поїхав, аби забрати його. Під час розпакування до чоловіка підійшли поліцейські. Він намагався втекти та викинув згорток на землю, який правоохоронці знайшли під час огляду місця події.

Вилучений речовий доказ направили на експертизу. Щодо замовників товару – 24-річного та 23-річного жителів Тернопільського району розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 309 (незаконне придбання психотропних речовин або їх аналогів, вчинене за попередньою змовою групою, без мети збуту). За це їм загрожує до трьох років позбавлення волі.

На даний час тривають оперативні заходи з метою встановлення інших осіб, котрі теж здійснювали замовлення через даний телеграм-канал а також тих, хто займався незаконним продажем заборонених речовин, – каже Михайло Димида.

Фото та відео Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео