Тамара Коблик

Тернопільські рятувальники з нагоди професійного свята піднялися на Говерлу (фото, відео)

Команда піднялась на вершину в бойовому одязі та зі спеціальним спорядженням, що використовується в роботі пожежно-рятувальних підрозділів

З нагоди Міжнародного дня пожежників збірна команда Головного управління ДСНС України у Тернопільській області, «Тернопільські лицарі», перша здійснила успішний підйом на найвищу гору України - Говерлу. Це була частина їхньої підготовки до участі у змаганнях «Найсильніший пожежний-рятувальник Івано-Франківськ 2023» за форматом «Firefighter Combat Challenge». Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України у Тернопільській області.

Команда поставила ціль піднятись на вершину в бойовому одязі та зі спеціальним спорядженням, що використовується в роботі пожежно-рятувальних підрозділів. Це була справжнє випробування для них, що дозволило підвищити фізичну підготовку та стійкість до стресу.

А ще як виявилось в нашої рятувальниці Natalya Tyazhola сьогодні день народження, що стало ще більшою мотивацією підкорити українську вершину у дружній команді, - йдеться у повідомленні ДСНС-ників.

Під час відвідування гірських масивів України рятувальники популяризують пожежно-рятувальну службу та нагадують громадянам про важливість безпеки в горах.

Фото пресслужби ДСНС України у Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео