Тернопільські спортсмени здобули нагороди на Всеукраїнських легкоатлетичних змаганнях (фото)

1

Відбулася спортивна подія, де спортсменам з Тернопільщини вдалося здобути нагороди, протягом 20 - 21 грудня в місті Львів.

Проходили Всеукраїнські легкоатлетичні змагання «Новорічний день стрибуна» та з штовхання ядра, присвячені ЗТУ Микічу М.С в спортивному манежі ЛДУФК. З восьми областей, які приймали участь в цих заходах, наші стрибуни були серед найкращих, пише Федерація легкої атлетики Тернопільської області.

Призові місця в своїх вікових категоріях вибороли: серед дорослих - Крук Сергій (перше та друге місце в потрійному стрибку та довжині); Стефанишина Христина та Хома Олександр ( друге та третє місце в стрибках в висоту); Вовчок Назар та Загалюк Денис (друге та третє місце в потрійному стрибку); серед юнаків - Пупко Максим та Танасійчук Ігор (перше та друге місце в потрійному стрибку та довжині); Варушичев Ілля (друге місце в стрибках в висоту).

2
2

Вдало виступили наші метальники в штовханні ядра. З високими результатами 12.98 м та 15. 94 м - переможцями стали Мітюрьова Вікторія та Висоцький Ігор. Другі місця вибороли Мостова Дарина та Жук Андрій, а серед дорослих спортсменів Шилівський Олександр став третім.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео