Тернопільські агрофірми «Україна», «Агропродсервіс» і «Бучачагрохлібпром» – лідери загальноукраїнського рейтингу

За підсумками п’ятого щорічного всеукраїнського конкурсу «Аграрна еліта України – 2015» визначено 100 найефективніших сільськогосподарських компаній держави, які у надзвичайно складних економічних умовах демонструють високу результативність і зростаючу конкурентоспроможність на вітчизняному та європейському  ринках.

Рада об’єднання сільськогосподарських підприємств Тернопільської області вітає трудові колективи та керівників господарств нашого краю, які стали переможцями всеукраїнського конкурсу «Аграрна еліта України» у номінаціях:

          «РОЗВИТОК ІНФРАСТРУКТУРИ»

  • ТОВ «Україна», с. Скорики Підволочиського району, директор Герой України Крижовачук О.П.

          «СТАБІЛЬНИЙ РОЗВИТОК»

  • копрорація «Агропродсервіс», с. Настасів Тернопільського району, генеральний директор Чайківський І.А;
  • ТОВ «Бучачагрохлібпром», м. Бучач, голова наглядової ради Герой України Гадз П.І.

Успіх і визнання наших агропідприємств на національному рівні є високою оцінкою праці усіх хліборобів Тернопільщини. Це також означає, що наші аграрії, отримавши «щеплення» проти будь-яких криз, шукають ефективніші технології, навчились швидко ухвалювати раціональні рішення, забезпечують високу динаміку позитивних змін свого виробництва. І найголовніше, що вони бачать його у нерозривному зв’язку із створенням додаткових робочих місць та соціальним облаштуванням українського села.

  Віват, аграрії!

 

Вибір читачів за тиждень

Відео