Тамара Коблик

Тернопільський благодійний фонд передав смаколики у пластунський табір (фото)

Пластовий табір «Месники» проходив із 1 до 10 липня в урочищі Великий Ліс на Тернопільщині

Благодійний фонд «Покрова» підтримує українську молодь - вони вчергове долучилися до організації табору скаутської організації «Пласт» станиця Тернопіль. Волонтери організації передали пластунам їжу швидкого приготування і смаколики. Про це повідомили на сторінці благодійного фонду у фейсбуці.

Пластовий табір «Месники» проходив із 1 до 10 липня в урочищі Великий Ліс на Тернопільщині. Участь взяла молодь віком 11-17 років, яка належить до тернопільських куренів ч.51 ім. Святослава Завойовника, Курінь ч.58 ім.Катерини Білокур та самостійного гуртка «Скіфи» із Великої Березовиці. Загалом таборувало 60 осіб - молодь разом із виховниками і проводом. Серед інших були дівчата й хлопці, чиї рідні є захисниками та захисницями, представники із малозабезпечених родин.

Такі табори є вкрай важливими для молоді, адже дають можливість емоційно відпочити від постійних повітряних тривог, тривожних новин про воєнні дії, дають змогу вишколитися у самозарадності, командній роботі, проявити лідерські навички. Наші табори готують юнацтво до відповідального виконання громадянських обовʼязків. Щиро дякуємо всім, хто допоміг нашим волонтерам-виховникам реалізовувати програму табору. Зокрема БФ «Покрова» за багаторічну співпрацю та забезпечення таборового меню, - зазначила комендантка табору Марʼяна Удич.

Благодійний фонд «Покрова» своєю чергою дякує компанії Nestlé Україна за гуманітарну підтримку проєктів для дітей, зокрема, з числа внутрішньо переміщених осіб, дітей захисників та тих, яких різним чином зачепила війна.



Фото зі сторінки Благодійного фонду «Покрова» у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео