Анастасія Кисіль

Тернопільський гурт Los Colorados долучився до збору коштів для музикантів на війні (відео)

Гурт передає колегам-військовим: «Воюйте всією своєю міццю, а ми намагатимемось забезпечити вас всім необхідним».

Відео на підтримку музикантів, які зараз захищають Україну, випустив відомий тернопільський гурт Los Colorados. Також музиканти оголосили збір коштів, щоб забезпечити колег усім необхідним на фронті.    

Як розповів Терену учасник гурту  Los Colorados Ростислав Фук, вони разом з іншими музикантами долучилися до фонду Musicians Defend Ukraine

Цей фонд започаткований для підтримки наших друзів-музикантів, які зараз на передовій. За отримані кошти ми закуповуємо для них амуніцію, транспорт та іншу допомогу на фронт, – розповідає він.

Своєю допомогою та творчістю учасники Los Colorados передають військовим такі слова:

Воюйте всією своєю міццю, а ми намагатимемось забезпечити вас всім необхідним. Пишаємось вами, бо саме ви творите зараз всесвітню історію.

Також музиканти випустили відео для своїх друзів, які зараз воюють. Вони виконали кавер на всесвітньо відому пісню рок-гурту Kings of Leon “Sex on fire”.

Спочатку думали, чи не банально, але вслухавшись в текст, зрозуміли, що він дуже гарно передає відчуття близьких людей: “Lay where you're laying, don't make a sound. I know they're watching”. Всі ми хочемо любові - у війну чи в мирний час. Любов - вища за всі війни, вона перетерпить, - зазначає Ростислав Фук.

Музикант каже, що вони продовжуватимуть творити музику та підтримувати українську армію.

Всі українці - волонтери певною мірою. Від початку повномасштабного вторгнення москалів не хотілось зовсім грати. Тому ми, як бджілки у вулику намагались, допомогти хлопцям на передовій,  чим можемо. У той час прийшло розуміння, що, якщо наша держава здасться, то немає сенсу продовжувати творчість, бо без культури немає нації, - ділиться Ростислав.

Музичний гурт закликає усіх допомагати нашим захисникам. Підтримати їх фінансово можна за реквізитами:

5169 3600 0487 7688 (Visa\Mastercard)

lesikpoe@gmail.com (Paypal)

Bc1qrdvnzfrl4jur72h8qwlp7az5a4mp2h3pfl537a (БТД)

Інші способи переказу можна знайти на сайті фонду Musicians Defend Ukraine.

Фото, відео з фейсбук-сторінки гурту Los Colorados

Вибір читачів за тиждень

Відео