Тамара Коблик

Тернопільський Координаційний штаб відправив гуманітарний вантаж на передову

Серед продуктів, які передав штаб - готові супи, сухе молоко, солодощі

Від Координаційного штабу підтримки оборони України волонтери систематично відправляють фурами продукти харчування українським захисникам. Об'єднання жінок Тернопільщини, яке сформувалося на базі штабу, допомагає у цьому процесі, зокрема, налагоджує співпрацю з іноземними благодійниками та забезпечує надійну логістику. Про це повідомили на сторінці штабу у фейсбуці.

Днями ми відправили чергову вантажівку гуманітарної допомоги в місто Покровськ на Донеччині, розповідає виконавча директорка Благодійного фонду “Покрова” Любов Вовк. - З нами об'єднали гуманітарний вантаж волонтери зі Львова. Координувала рух передачі військовим волонтерка з Києва Ірина Суслова.

Серед продуктів, які передав штаб - готові супи, сухе молоко, солодощі.

Раніше наш штаб готував продуктові набори для цивільного населення, яке опинилося в скрутній ситуації в областях, де тривають бойові дії. Зараз ми більше зосередилися на допомозі Збройним силам України, - розповіла Уляна Хом'як. - Наше жіноцтво об'єднало зусилля і діє не тільки в межах Тернопільщини, а співпрацює з великими громадськими організаціями по всій Україні. Збираємо на місцях допомогу, отримуємо багато від закордонних благодійників, завантажуємо в фури, а Ірина Суслова координує доправну по лінії фронту. Передаємо допомогу туди, де вона найбільше потрібна.

Фото зі сторінки Координаційного штабу підтримки оборони України у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео