Ростислав Фук

Тернопільський спортсмен став чемпіоном світу з кікбоксингу

У віковій категорії разом із тернополянином за перемогу змагалися ще 16 спортсменів з різних країн світу

Чемпіонат світу з кікбоксингу за версією Wako, участь в якому брав і тернополянин Владислав Касіян, відбувався з 17 по 25 листопада у португальському місті Альбуфейра. Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

У віковій категорії разом із тернополянином за перемогу змагалися ще 16 спортсменів з різних країн світу, зокрема, Ізраїлю, Казахстану, Азербайджану та Греції. Владислав провів чотири поєдинки.

Наш спортсмен вдруге зустрівся з представником Ізраїлю. Це друга перемога над суперником, яка дала можливість тернополянину пройти в 1/4, де його суперником був спортсмен із Казахстану, а в 1/2 боротьба з представником Азербайджану.

Завдяки настановам тренера, правильному плану на бій та характеру Владислав Касіян здобув перемогу та вихід у фінал Чемпіонату світу.

У фіналі відбулося протистояння українця та спортсмена із Греції, результатом боротьби стало те, що тернополянин здобув титул чемпіона світу з кікбоксингу WAKO.

Колектив Терену щиро вітає Владислава Касіяна та тренерів із вагомим досягненням та бажає нових перемог у професійному спорті.

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео