Ростислав Фук

Тернопільського кардіохірурга нагородив президент (відео)

Нагороду присвоїли за надання кваліфікованої медичної допомоги воїнам

Орденом Данила Галицького нагородив президент України підполковника медичної служби з Тернополя, кардіохірурга Володимира Мороза. Про це повідомили на сторінці Тернопільської обласної клінічної лікарні.

Це державна нагорода, призначена для військовослужбовців ЗСУ та інших військових формувань за значний особистий внесок у розбудову України, сумлінне та бездоганне служіння українському народові. Під час візиту до Львова орденом Данила Галицького президент України відзначив представників Медичних сил ЗСУ за надання кваліфікованої медичної допомоги воїнам.

Володимир Мороз – підполковник медичної служби. На цей час призваний до Збройних Сил України і є старшим ординатором відділення абдомінальної хірургії клініки торако-абдомінальної хірургії Військово-медичного клінічного центру Західного регіону.

У цивільному житті Володимир Мороз – завідувач відділення кардіохірургії та трансплантології Тернопільської обласної клінічної лікарні, лікар-кардіохірург.

Хочу подякувати вам за вашу роботу, за службу, особливо в цей рік. Це було найскладніше випробування для всіх. Дякую, що поставили на ноги таку кількість наших воїнів, наших героїв, – зазначив президент.

Фото, відео з допису Тернопільської обласної клінічної лікарні

Вибір читачів за тиждень

Відео