Тернопільських правоохоронців вчили, як захистити себе від вірусних інфекцій

_MVS5216

Як поширюються вірусні інфекції та як захистити себе від них, - розповіли сьогодні співробітникам тернопільської поліції. Спікер заходу – начальник центру превентивної медицини Державної установи «Територіально-медичне об’єднання МВС України по Тернопільській області» Юлій Николин.

Медик детально акцентував на що слід звернути увагу при перших проявах хвороби. Також розповів про поширення у світі коронавірусу та методи боротьби з ним.

Не варто ігнорувати перші прояви вірусних захворювань і займатися самолікуванням, потрібно одразу звертатися до лікарів і виконувати всі їхні рекомендації, наголосив Юлій Николин.

Начальник центру превентивної медицини поінформував, яких профілактичних заходів потрібно дотримуватися, аби вберегти себе від недуги. З його слів, насамперед варто дотримуватися гігієни, носити захисні маски та окуляри, адже вірус проникає через слизові, пише dosie102.te.ua.

_MVS5234
_MVS5234

Аби убезпечити особовий склад поліції від поширення вірусної інфекції, в обласному управлінні і в територіальних підрозділах вирішили посилити заходи безпеки. Зокрема, закуплять засоби гігієни, захисні маски. Їх отримають, в першу чергу, ті правоохоронці, які безпосередньо контактують з громадянами. Усі співробітники матимуть доступ до дезінфікуючих засобів. В приміщеннях розмістять плакати з рекомендаціями як вберегтися від вірусних захворювань, а також вживатимуться інші превентивні заходи.

Вибір читачів за тиждень

Відео