Оксана Бучко

«Тернопільський Сальвадор Далі» знайшов свій малюнок на… обличчі учасника Хелловіну (фотофакт)

1.jpg (2)

Змішані відчуття викликало фото в Інстаграм серед масових постів про святкування Хелловіну у художника з Тернопільщини Олега Шупляка. Він побачив свій малюнок на обличчі учасника вечірки.

- Мої роботи використовували настільки всіляко і по-різному, що я вже не думав, що мене можна чимось здивувати, - розповів Олег Шупляк. - Але щоб аж так? Не знаю, що відповісти на питання, чи мені сподобалось. У мене змішані почуття. До Хелловіну ніякого відношення не маю і думаю, мати не буду. А ці масові пости тематики свята в соцмережах протягом декілька днів просто дратують.

Фото розмальованого обличчя опублікувала користувачка Інстаграм thepaintedcat з Лондона. Вона розповідає, що розмалювує обличчя щороку. А роботи Олега Шупляка надихнули її по-особливому. Тому користувачка хоче приділити більше часу експериментам в такому стилі, йдеться в дописі.

Олег Шупляк малює картини-ілюзії подвійного змісту. Про роботи художника пишуть світові видання, а виставками захоплюються у різних країнах світу. Його називають українським Сальвадором Далі.

Одну з картин Олега Шупляка нещодавно зобразили на фасаді будинку в  Южноукраїнську. Також малюнком художника проілюстрували підручник з інформатики.

Фото з соцмереж

Вибір читачів за тиждень

Відео